• RSS Feed

7 apr. 2014

Cordoba

4 opmerkingen:
 
Van een koud en nat Ronda naar Cordoba met 35 graden. Van hostel naar tent en van pasta tot tortilla. Melle en Faas vermaken zich in alle omstandigheden opperbest. Als ik ze uitleg dat we vanavond niet meer in dit bed slapen, maar weer heel ergens anders reageren ze verbaasd en zelfs licht geïrriteerd. "Dat hoeven we heus niet te weten hoor. Waarom vertel je dat allemaal?" 

Een paar vastigheden worden wel gewaardeerd: een stop bij een speeltuin, een ijsje, vruchtensap, dieren onderweg en natuurlijk een verhaaltje voor het slapen. En dat valt meestal wel te regelen. 

We maken behoorlijke fietsdagen, als het redelijk vlak of heuvelachtig is wel 70 tot 80 km. Tussendoor stoppen we regelmatig bij inderdaad dus een speeltuin, maar ook bij de cafeetjes in de kleine dorpen. Al snel spelen Melle en Faas met de kindjes daar. Contact is snel gemaakt. We zijn dan ook wel een bezienswaardigheid, mini-optocht dat we zijn.  

Vandaag een dagje in Cordoba geweest. Een stad om verliefd op te worden. Relaxte sfeer, pleintjes, terrasjes, kronkelende steegjes. Heerlijk om rond te dwalen. Morgen weer verder, op naar de bergen. 
Xx

Foto's :: https://www.flickr.com/photos/97471602@N00/sets/

4 opmerkingen:

  1. Heerlijk om weer leuke verhalen en mooie foto's van jullie zien. Fijn dat Melle en Faas het ook zo leuk vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! Mooi dat jullie het zo leuk hebben. Groetjes van de Blommetjes :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Liv zegt net: ''Alleen de kindjes van mijn groep weten hoe een schildpad eruit zit''. Ze vonden het heel leuk om de brief van Melle te ontvangen. Het was een hele lange brief en er stond ook in dat Melle een vleermuis had gezien! Liefs, Es

    BeantwoordenVerwijderen

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff